Apartmanski kompleks - Zlatiborski konaci
Apartmanski kompleks - Zlatibor Residence
Vila Harmony
Vila Kamalj
Zlatibor Palace Spa&Wellness

O nama

Zlatibor - Srbija

Zlatibor - Srbija

U prilici smo da Vam ponudimo nešto za šta mislimo da može da Vam bude interesantno. Investitori smo izgradnje najvećeg i najuređenijeg apartmanskog kompleksa na Zlatiboru, hotela, kompleksa sa rezidencijalnim apartmanima i nekoliko prelepih vila. Preko tri stotine apartmanskih jedinica u kompleksu, preko 50 rezidencijalnih apartmana i hotel visoke kategorije, samo za klijente koji prepoznaju kvalitet. Mislimo da ste Vi jedan od njih.

Zlatibor je turistička destinacija u stalnoj ekspanziji. Grade se hoteli, apartmani, prateći sadržaji, pruža mogućnost provoda i rekreacije, ali i pravog odmora. U blizini su još i Mokra Gora, Tara, Zlatar i mnogo drugih mesta koja treba obići. Na samom Zlatiboru možete da istražite mnogo mesta koja će Vas privući da se stalno vraćate. Mi smo prepoznali štaje budućnost turizma u Srbiji, pridružite nam se.

Apartmanski kompleks je smešten na samo 1300m od centra, jezera i pijace, 20 minuta laganog hoda. Ako želite provod, prošetate do centra, ako želite odmor, koristite sadržaje unutar kompleksa.

Zlatiborski konaci 2-34

Zlatiborski konaci 2-34

Apartmanski kompleks je smešten 1300m od jezera, na 20 minuta laganog hoda. Ako želite provod , prošetajte do centra, ako želite odmor, koristite sadržaje unutar kompleksa.

U ponudi su apartmani u različitim veličinama:
1. STUDIO APARTMANI u površini od 18m2 - 25m2,
2. APARTMANI SA JEDNOM SPAVAĆOM SOBOM u površini od 35 m2 - 45m2,
3.APARTMANI SA DVE SPAVAĆE SOBE površine preko 45 m2.

Objekti u okviru kompleksa su sagrađeni u skladu sa najsavremenijim tehnološkim standardima koji podrazumevaju visokokvalitetnu drvo-aluminijum stolariju, spoljnu izolaciju izrađenu u skladu sa važećim propisima o energetskoj efikasnosti objekta, ugradnju kvalitetne italijanske i španske keramike, kvalitetnih vrsta parketa itd. Poseban vizuelni identitet se dobija primenom prirodnih materijala na fasadama objekta u skladu sa ambijentalnom celinom Zlatibora.


Sadržaji u kompleksu Zlatiborski konaci 2-34

Zlatiborski konaci 2-34

Posebna pažnja je posvećena spoljašnjem uređenju kompleksa koji obuhvata uređene zelene površine i cvetne aranžmane , pešačke staze popločene behaton pločama i ceo prostor osvetljen kvalitetnom rasvetom. U okviru kompleksa se nalazi adekvatan broj parking mesta u odnosu na broj apartmanskih jedinica. Sve glavne saobraćajnice unutar kompleksa su opremljene grejačima koji omogućavaju da imate bezbedan pristup svojim objektima u periodu teških zimskih uslova.Sve apartmanske jedinice su opremljene kablovskom televizijom i bezičnim internetom. Profesionalna služba obezbeđenja i prateći video nadzor brinu o Vašoj bezbednosti i o bezbednosti Vaših apartmanskih jedinica 24 h dnevno.
Vlasnici apartmanskih jedinica, kao i gosti imaju pristup sadržajima i to: cafe-restoranu, spa centru i zatvorenoj dečijoj igraonici, koji će im upotpuniti boravak u kompleksu. Pored postojećih sadržaja u pripremi je i zatvoreni bazen, restoran za prijem većeg broja gostiju, cafe igraonica , teniski teren i wellness centar sa teretanom.
BUDITE I VI JEDAN OD MNOGOBROJNIH ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Zlatibor Residence

Zlatibor Residence I - II

Residence I raspolaže sa 31-om luksuzno opremljenom apartmanskom jedinicom, među kojima su studio, jednosobni i dvosobni apartmani. Vrhunski kvalitet, u kategoriji hotela sa 4 *, pružaju gostima nezaboravne trenutke odmora na Zlatiboru. Residence apartmani nalaze se na samo 200m od jezera i trga, samog srca Zlatibora. Objekat Residence odlikuje korišćenje najsavremenih materijala, enegretska efikasnost objekta, centralni sistem grejanja i klimatizacije, lift i jedna od najlepših lokacija na Zlatiboru. Оbjekat Rezidens II је u pripremi i od sadržaja je planiran zatvoreni bazen i spa centar. Оba objekta će biti povezana toplom vezom tako da gosti i vlasnici mogu uživati u sadržaju oba objekta.Vila Harmony

Vila Harmony

Vila Harmony se nalazi nedaleko od ski staze, a u samom srcu Zlatibora. Izgrađena je po najsavremenijim standardima i osmišljena je tako da pruži idealne uslove za odmor. Vila Harmony se sastoji iz 25 moderno opremljenih apartmana. Vilu karakteriše upotreba kvalitetnih materijala, prirodni materijali korišćeni za fasadu, drvo aluminijum stolarija, kvalitetni parketi, španska keramika, lift, itd.

 

Zlatiborski Konaci - Hotels-Residences-Apartments

Pored svega ovoga, investicija u apartman u kompleksu Zlatiborski konaci, apartman u kompleksu Zlatibor Residence I i II ili u nekoj od Vila, može da Vam donese i dobar godišnji prihod, sklapanjem Ugovora sa našom firmom koja će se baviti upravljanjem celim sistemom i rentiranjem apartmana tokom cele godine.

Procenat popunjenosti na Zlatiboru je daleko veći nego u drugim turističkim mestima u Srbiji, zato što planina živi i leti i zimi. Zlatibor je i vazdušna banja i zimski centar. Idealan za pripreme sportista i rekreativne nastave za đake. Dolaze sve kategorije gostiju, porodice, poslovni ljudi, đaci, organizuju se seminari, kongresi, ekskurzije itd. Sve ovo omogućava dobru popunjenost apartmanskih jedinica i dobar prihod od rentiranja i pored toga Vi možete da se odmarate veći deo godine u apartmanu i da koristite sve usluge koje pružamo. Investicija na Zlatiboru se pokazala kao mnogo bolja odluka, nego kupovina nekretnine u bilo kom gradu. Veliki broj zadovoljnih kupaca se odlučuje i za plaćanje putem stambenih kredita. Svi naši objekti poseduju komplet dokumentaciju koja je potrebn za dobijanje kredita.

Nadamo se da smo Vas zainteresovali i da ćete se odlučiti da budete još jedan od naših zadovoljnih klijenata.