Apartmanski kompleks - Zlatiborski konaci
Apartmanski kompleks - Zlatibor Residence
Vila Harmony
Vila Kamalj
Zlatibor Palace Spa&Wellness

Restorani i Klubovi

Zlatibor kao centar turizma zapadne Srbije, svojom ponudom noćnog života daleko prednjači nad ostalim zimskim planinskim I drugim turističkim centrima. Klubovi na Zlatiboru otvoreni su ne samo tokom zimskih meseci već tokom čitave godine. Nakon uživanja u šetnji, svežem vazduhu ili različitim sportskim aktivnostima, predlažemo Vam našu igraonicu, restorane i noćni klub

Novo otvoren cafe-restoran Vedome-Zlatiborski Konaci. Cafe-restoran se nalazi u kompleksu Zlatiborski konaci u konaku 8. Pažljivo odabrana ponuda sačinjena od najkvalitetnije hrane i pića , kombinovana sa odličnim ambijentom i vrhunskom uslugom, je sigurna dobitna kombinacija za uživanje.!.

Novo otvorena Dečija Igraonica Zlatiborski Konaci se nalazi u Konaku broj 18. Dečija igraonica Vam pruža mogućnost da u prijatnom prostoru, zabavnom i za decu i za roditelje uživate i odmarate.

Cafe club Vendome koji se nalazi u samom centru Zlatibora, pored jezera, pravo je mesto gde tokom dana možete popiti kafu sa prijateljima i uživati u pogledu na jezero i Kraljev trg. A kada padne noć, ovaj cafe-club se pretvara u mesto za nezaboravan provod. Uz širok asortiman pića i muzičkog programa, obezbeđen je zagarantovan provod za sve ljubitelje noćnih izlazaka. Savremen enterijer, ljubazno osoblje, vrhunski kvalitet zvuka i rasvete doprinosi užitku.Tokom sezone, Vendome je svako veče stečište oko 500 gostiju raspoloženih za dobru zabavu. Kada je reč o provodu, nikako ne bi trebalo propustiti ni dnevne žurke koje se organizuju za vreme praznika i u špicu sezone i ni po čemu ne razlikuju od noćnih. Uživajte.